Διονύσης Γρηγορόπουλος

O Διονύσης Γρηγορόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971

Είναι κάτοχος πτυχίου Προγραμματιστή αναλυτή του ΤΕΙ Πειραιά, με Diploma on Principles of Management από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση & Logistics Diploma from ΕΕΔΕ καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σε Διοίκηση επιχειρήσεων από το University of Bath.

Είναι Πιστοποιημένος εισηγητής τα τελευταία 15 χρόνια για θέματα που αφορούν όλο το Supply Chain. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε θέματα Οργάνωσης και διοίκηση αλυσίδων εφοδιασμού, πληροφορικής, πωλήσεων και Management. Διετέλεσε το 2004 Project Manager για την εγκατάσταση τηλεματικού εξοπλισμού και διαχείρισης 5.000 οχημάτων για την Ολυμπιάδα του 2004. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΙΤΣ HELLAS  και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. την περίοδο 2007-2009. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Logistics (ΕΕL) από το 2006 έως 2012. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση – εφαρμογή,  ερευνητικών έργων της Ευρωπαϊκής ένωσης. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως ειδικευμένος συνεργάτης στην Ευρωπαϊκή ένωση σε θέματα Μεταφορών & Logistics έχοντας υλοποιήσει έργο για τις Συνδυασμένης μεταφορές στα πλαίσια του MARCO POLO.

Από το 2009 έχει δημιουργήσει την εταιρεία Logistics Way που δραστηριοποιείται στον χώρο της Εφοδιαστικής αλυσίδας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες όπως: SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, Σχεδιασμός & Εμπορία Εφαρμογή πληροφοριακών Συστημάτων (Transportation Management System, WMS, POD, ERP, ABC analysis ) OPERATION & BUSINESS MANAGEMENT , Υπηρεσίες 4PL (Fourth Party logistics), AEGEAN NET (Ανάπτυξη Δικτύου για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων), HOTEL LOGISTICS.

Τον Ιανουάριο του 2014 έλαβε την Θέση Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο στην ένωση Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics Association και από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι μέλος της Μόνιμης επιτροπής για τα Logistics.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *