Ανακοίνωση συνεργασίας LogisticsWay με την aXialyze

Η LogisticsWay είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία aXialyze. Με την αποκλειστική αυτή συνεργασία σε Ελλάδα και Κύπρο, η LogisticsWay προσθέτει στις προσφερόμενες υπηρεσίες της το λογισμικό προσομοίωσης “DC Locator – Logistic Network Optimisation”.

Η axialyze, που εδρεύει στο Βέλγιο και στη Γερμανία, παρέχει από το 2005 υψηλής ποιότητας Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στο Supply Chain σε κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη σε κλάδους όπως το Retail, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες και Βιομηχανικό Εξοπλισμό.

Η aXialyze εξειδικεύεται στη μελέτη και εφαρμογή του concept “Logistic Network Optimisation” με το οποίο επιτυγχάνεται η βέλτιστη χωροθέτηση νέου Distribution Center με το παράλληλο ανασχεδιασμό του Μεταφορικού Δικτύου.

Η LogisticsWay αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό λύσεων υπηρεσιών διαχείρισης Αλυσίδων Εφοδιασμού. Με τη συνεργασία αυτή η LogisticsWay επεκτείνει το δίκτυο των συνεργατών της, ενώ αποκτά πλέον πρόσβαση σε νέα καινοτόμα εργαλεία προσομοίωσης και τεχνολογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *