το οραμα μας

Σκοπός

Καθοδηγούμενη από τις κεντρικές αξίες μας, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις στους συνεργάτες μας παντού. Έχουμε μετατρέψει το όραμα σε πραγματικότητα.

Το όραμα μας

Στη Logistics Way, οι εργαζόμενοι μας είναι το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Με επίκεντρο τις αξίες μας, θα πραγματοποιήσουμε το όραμα της Logistics Way, δίνοντας το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας στην Ευρωπαϊκή αγορά  παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι αξίες μας

Οι βασικές αξίες της Logistics Way είναι ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ και η ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Ό, τι κάνουμε στην Logistics Way αντικατοπτρίζει αυτές τις αξίες, και θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για εμάς σημαίνει: Ό, τι κάνουμε γίνεται με δικαιοσύνη, συμπόνια, σεβασμός, θάρρος και πολλά άλλα. Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ δεν είναι φαντασία - είτε υπάρχει είτε όχι. Στη Logistics Way, κρατάμε το λόγο μας και προσφέρουμε ό, τι υποσχόμαστε. Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε σε όλα αυτά που κάνουμε. Οι βασικές μας αξίες, είναι όλα να συνδυάζονται για να παράγουν άριστους ανθρώπους, άριστα αποτελέσματα και μια άριστη διοργάνωση.